![]() |
Her zamanki gibi benden gene pratik bir tarif😊
Malzemeler:
3-4 adet küçük taze kabak
Dereotu
Maydanoz
Nane
Sarımsak
Limon(ben fazla ekşi sevmedigimden koymadım)
Tuz
Nar ekşisi
Zeytinyağı
Kabak hariç, diger malzemeler (yeşillikler) incecik kıyılıp,
nar ekşili,zeytinyağlı,sarımsaklı karışımla birleştirilerek bekletilir.
Diger yandan kabaklar havuç soyucu ile kabukları alındıktan sonra kalan kabakların tamamı soyucu ile sıyrılıp, önceki yeşillik karışımı ile birleştirilip, ağzı kapalı bir şekilde 2-3 saat buzdolabında bekletilip servis yapılır.
İstenirse parmesan peynir ve roka ile de servis yapabilirsiniz.(Ben tercih etmedim)
Afiyet olsun.
ELİNİZE SAGLIK www.instagram/zeytinyaglı_tarifler e de bekleriz :)
YanıtlaSilTskler. Derhal:)
YanıtlaSiltam diyetlik :))
YanıtlaSilkesinlikle :)
Silooo süpermiş deneyeceğim bunu ellerinize sağlık
YanıtlaSildeneyin beğeneceksiniz.
Silbayıldım etsiz carpacio için harika bir tarif olmuş...
YanıtlaSilAfiyet olsun..
Silhiç denemedim ama çok lezzetli gibi gözüküyor. Ellerinize sağlık.. Ben de beklerim
YanıtlaSilhttp://bahareli.blogspot.com.tr/
teşekkürler. Geldim sizin blogunuz da harika
SilKabak yemekleri nefis olur.. Bu da eminim çok güzel olmuştur. Elleirnize sağlık..
YanıtlaSilTeşekkürler..
SilKabak nefis bir sebze benzerini denemiştim çok lezzetli oluyor...
YanıtlaSilevet çok lezzetli...
SilŞahane (:
YanıtlaSilteşekkürler..Şahane olan sizlersiniz
Silellerinize sağlık
YanıtlaSilTeşekkürler
YanıtlaSil